Vremea nemâniei

Tudor Gheorghe - Vremea nemaniei

Maestrul Tudor Gheorghe propune pentru toamna acestui an un spectacol special dedicat adevăratelor valori. Artistul îşi continuă misiunea de redescoperire şi de valorificare a artei poetice, aducând un plus de vibraţie creaţiilor inconfundabile semnate de poetul basarabean Grigore Vieru, în cadrul unui spectacol – eveniment prezentat în premieră la Sala Palatului din Bucureşti în data de 26 octombrie.

„Vremea nemâniei” va fi cu siguranţă un spectacol emoţionant şi totodată un mesaj expresiv, construit pe suportul poetic al regretatului Grigore Vieru. Tudor Gheorghe va oferi publicului o reprezentatie memorabilă în acompaniamentul Orchestrei Arkadia sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu.

Pret/ bilet:
VIP: 180 Ron
Categ 1: 140 Ron
Categ 2: 100 Ron
Categ 3: 70 Ron
Categ 4: 50 Ron

Biletele se pot achizitiona de pe site-ul VreauBilet.eu.

7 thoughts to “Vremea nemâniei”

 1. Am 26 de ani.Nu m-am putut integra intr-o societate in care maneaua a devenit un simbol.Nu am vrut sa ma integrez.Nu stiam ce valori imi morale si culturale imi pot alina gandurile si sentimentele.Acum le-am gasit.Ii multumesc lui Dumnezeu,ca nu au disparut.Voi merge la concert,pentru ca e ceva …unic.Decenta,cultura,suflet,patriotism lucruri ce iti dau un scop in viata.Lucruri ce au transformat nomazii in popoare ce s-au asezat pe un teritoriu sau altul.Noi din pacate mergem,inapoi.Am uitat de Daci,am uitat ca suntem pe aceste meleaguri de o vesnicie si ne transformam usor usor intr-un popor migrator.Fara valori,fara respect,fara identitate.
  Refuz sa fac parte dintr-un astfel de popor.
  VREAU SA FAC PARTE DIN POPORUL LUI : Stefan cel Mare si a lui Vlad Tepes

 2. FELICITARI MAESTRE,AM FOST IN SALA ASEARA LA SPECTACOL(26 10 2011) ABSOLUT SUPERB!!!!!O VIOARA EXCEPTIONALA IAR CELE 3 …..GURITE DE AUR! FELICITARI!!!!!AS SPUNE LA NESFARSIT ACEST CUVANT,FIECARE NOTA,FIECARE VERS….SUPERB!DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE,SA NE MAI INCALZITI INIMILE!

 3. 1 noiembrie 2011 Vremea ..nemaniei…Vremea Romaniei! A fost tristetea, a fost adevarul, a fost neputinta, a fost revolta, a fost dorul, a fost iubirea…toate intr-o muzica ce a alinat! Vrem sa ne fie alintate sufletele! Multumesc, maestre! Multumesc, romanule!
  ..”cad pe ape….soarele jos a picat….la la la……….”

 4. „Sunt iarba.Mai simplu nu pot fi.”Asa suna epitaful de pe crucea poetului Grigore Vieru.A dat si explicatia acestei alegeri:”Afi simplu nu este o treaba usoara.Afi simplu inseamna sa mori cate putin in fiecare zi,in numele celor multi,pana cand te preschimbi in iarba.Iar mai simplu ca iarba ce poate fi?” 17 noiembrie Piatra Neamt-ati fost”iarba”,ati adus bucurie,alinare in sufletele oamenilor.Dumneavoastra,dirijorul,orchestra m-ati facut sa traiesc momente de neuitat.MULTUMESC !FELICITARI !

 5. Domnule Gheorghe, petrecem anul nou cu Domnia Voastra. Multumim. Speram sa avem sansa sa fim in sala in care veti concerta cu proxima ocazie. A fost singurul post de NE-Radio si NE-Televiziune pe care l-am gasit in eter si de care nu am mai putut scapa, decat cu sufletele ghem…

 6. Buna, sunt Ghita din Targu Mures sunt foarte dezamagit de faptul ca s-a anulat specatacolul din mures dar daca as sti unde va avea loc un specatacol as veni si in apropieri Brasov,Cluj,Alba Iulia, deoarece demult imi doresc sa particip la un astfel de eveniment.

  Multumesc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook