Nu se poate cu de toate

Afis Nu se poate cu de toate

Sala Palatului va deveni pe data de 21 octombrie gazda unei premiere desavarsite, prin intermediul careia maestrul va impartasi publicului magia creatiilor lui Caragiale, adaugand evident atingerea sa personala inconfundabila.

In spatele numelui spectacolului – Nu se poate cu de toate se ascund “câteva versuri moralizatoare, dragi sufletului meu, din poezia mai putin cunoscuta a lui Caragiale”, dupa cum afirma insusi maestrul, ce pregateste asfel un eveniment surprinzator dedicat celui care s-a constituit intr-una dintre cele mai remarcabile figuri ale culturii romanesti.

Spectacolul se va desfasura in acompaniamentul desavarsit al cvintetului Arkadia, sub bagheta maestrului dirijor si orchestrator Marius Hristescu, care va completa atmosfera epocii caragialistice, cu care Tudor Gheorghe va invalui auditoriul.

Pret bilet:

VIP: 220 Ron
Categ 1: 160 Ron
Categ 2: 120 Ron
Categ 3: 100 Ron
Categ 4: 80 Ron

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet.

4 thoughts to “Nu se poate cu de toate”

  1. Cu profund respect,ma simt miscat de patriotismul si adevarurile care le traim ,numite marea deziluzie Politico Nationala,tradare si tradatori,din strainatate am invatat ,ca noi Romanii suntem noi si nu m-ai putem fi ca nimeni,noi trebuie sa facem cum ne convine noua si nu trebuie sa ascultam de altii,trebuie sa dam cu apa calda peste pamintul inghetat,sa nu m-ai alunecam si sa privim inainte,ca strabunii nostrii,analizind istoria civilizatoare din care ne tragem,si pentru care a trebuit de-a lungul timpului sa platim cu jertfe,as vrea sa pling dar nu m-ai am lacrimi,de aceea ma multumesc cu refrenele cintecelor,marelui nostru om de cultura TUDOR GHEORGHE,reamintesc ACOLO-I TARA MEA,DOR CALATOR,AU INEBUNIT SALCIMII,DEGEABA…va multumesc pentru cintecele dmv.urindu-va la multi ani! Traiasca ROMANIA NOASTRA UNICA,…

  2. cintecele lui Tudor Gheorghe i-mi, trezesc sentimentele unui Roman adevarat urmas de Dac,ghidindu-ma,dupa statuile stramosilor,aflate prin muzeile Vaticanului,capul sus si privirile inainte ,spre infinit,acestia suntem,si sa speram ca vom ramine, asa. VA MULTUMESC TUDOR GHEORGHE, Cristi, TRAIASCA ROMANIA NOASTRA.

  3. Anul si Anotimpurile,Caldul,prevenitul si frigurile momentului ne amintesc milenar,de teii infloriti,de frunzele vestejite,ce asteapta din nou Primavara,de aceea Tudor Gheorghe este unic,ROMAN, va multumim.

  4. Având în vedere calitatea mea de pensionar, eu cred ca ma incadrez, pentru achizitionarea unui bilet, intr-o categorie care ar depasi un numar format din doua cifre. Astfel de bilete nu aveţi când ajungeţi prin Sibiu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Connect with Facebook